Followers

Wednesday, 24 August 2011

Babi Or Biri2.


Entry pada kali mengisah kan pasal babi or pig. :) Babi yg di kenali dgn hidung nya yang mancung bab seludang, =p  Sesiapa yg mmbuka blog nim anda d wajib kan samak . Hehe. Ok straight to the point, pernah kah anda melihat babi yang mempunyai bulu biri2. ? Haa.. Pasti tidak prnah bkn ? Percaya ke tak..

Sila tgk di bawah :


This is a Pig. 


This is a sheep.

Ok. kalau dicampurkan dua ekor nim dlm satu pe akan jd ?




Ini la akan jadi nye : Babi + biri = Bari. Haha. Sgt kiut. 


Fest time aku tgk babi berbulu lbt mcm nim. Jadi comel plak. Mcm bear ( xsggup aku nk peluk klu jd bear, tang hdung nya tu ) hoho ;p


Untuk pengetahuan semua, babi ini adalah jenis mangalitsa yang berasal dari Australia dan Hungaria dan ia merupai seakan kambing biri2. Sama ada babi ini sememang nye begitu or telah di kacuk kan. Tidak diketahui status  nya. Wallahualam. Lu pk la asndiri :)












































































































2 comments:

  1. haha. amik ah farhan. bt pelukk.. sdp pig tu bulu lebat. hahaha

    ReplyDelete